Verkeershinder door werkzaamheden.

Assen – Op de N33 kan het verkeer op 25 en 26 november tussen tussen Rolde en Assen verkeershinder ondervinden. Rijkswaterstaat voert van donderdag 25 november om 20.00 uur tot en met vrijdag 26 november 6.00 uur werkzaamheden uit aan de N33 tussen Rolde en Assen.

Voor het verkeer is tijdens de werkzaamheden 1 rijstrook beschikbaar. In deze periode is een aantal opritten afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de eerstvolgende op-en afrit. Ter plaatse van de werkzaamheden geldt een lagere maximumsnelheid van 50 km/uur.

Tevens zijn de volgende opritten afgesloten voor het verkeer.

  • Oprit Rolde en Haarweg richting Assen.

Gele borden geven de omleidingroutes aan. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de afsluitingen korter of langer duren. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *