Vrachtwagen gekanteld vol met bieten.

Hoogkerk – Een 64-jarige vrachtwagenchauffeur uit het Friese Rotsterhaule is woensdagmorgen met zijn vrachtwagen gekanteld. Hij raakte licht gewond. De chauffeur reed met zijn bietenwagen via de afrit van de A7 richting Hoogkerk.

Bij het oprijden van de rotonde Ruskenveen kwam de trailer vermoedelijk met twee wielen los van het wegdek. Na een stuurcorrectie verloor de chauffeur de controle over de vrachtwagen en kantelde. De suikerbieten lagen verspreid over de weg.

De chauffeur werd door de brandweer uit zijn cabine gehaald. Hij is met een snijwond door een ambulance overbracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagen met moest worden afgesleept. Door schoonmaak- en bergingswerkzaamheden was de weg enige tijd gestremd.

Foto en Film: M.Druppers.

 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *