Woningbrand gemeld door buurtbewoners.

Heerenveen – Woensdagochtend werd het brandweerkorps van Heerenveen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Surinamesingel in Heerenveen.  De buurtbewoners hoorde in de desbetreffende woning een rookmelder afgaan waarop de hulp van de brandweer werd ingeschakeld.

Bij aankomst van de brandweer die snel ter plaatse was er al rookontwikkeling waar te nemen in de woning. De bewoners werden niet thuis aangetroffen, waardoor de voordeur werd geforceerd met een ram. 

De brandweerlieden hebben de woning betreden waarna ze een pannetje op het vuur aantroffen. De brand werd gedoofd en naar buiten gebracht. De woning is nog geventileerd en liep door de brand rookschade op. Door het snel handelen van de buurtbewoners werd een grote brand verkomen.

Fóto’s Keimpe (Brandweer Heerenveen)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *