Bestuurster gewond bij eenzijdig ongeval.

Peize – Donderdagmorgen is er op de N386 bij Peize een verkeersongeval gebeurd hierbij werd het korps van Roden gealarmeerd. ‘Door het plotseling wegbreken van de auto’, zo vertelde de bestuurster tegen de eerst aanwezigen verloor ze de macht over haar voertuig. De vrouw beland in een naast gelegen sloot langs de N386.

Hoewel de vrouw aangaf zich goed te voelen hebben de hulpverlenners haar met de nodige zorg uit het voertuig gehaald. De brandweer heeft hiertoe de deur aan de bestuurderszijde verwijderd.

De vrouw heeft het geluk gehad dat daar waar zij door de berm is gegleden kortgeleden net een boom was verwijderd. De vrouw is ter controle door de ambulance naar een ziekenhuis in Groningen vervoerd.

Foto’s en Film: M.Druppers

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *