Brandgerucht Assen

Assen- Donderdagmorgen omstreeks 08.51 uur gingen de pagers van blusgroep D van de Asser brandweer voor een brandgerucht aan de Obrechtlaan in Assen. Bij aankomst van de brandweer stegen er grote witte rookwolken over de schutting van de woning.

Achter de schutting bleek er brand te zijn ontstaan in de haardhoutopslag. De brand was door omwonenden en voorbijgangers reeds grotendeels geblust. De brandweer heeft de schuttingdeur geforceerd om toegang te krijgen tot de achtertuin. Vervolgens kon de brand met een hogedrukstraal geblust worden.

Foto’s en film: P.Koene & H.Huizinga ©Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Film: H.Huizinga

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *