Politiemotorrijder raakt gewond na botsing.

Hoogersmilde – Donderdagmiddag is een 51-jarige politiemotorrijder uit Assen gewond geraakt door een botsing op de Rijksweg. De motorrijder, werkzaam bij Politie Drenthe, reed op een onopvallende politiemotor over de Rijksweg in de richting van Assen. De motorrijder was na een verkeerscontrole onderweg naar het politiebureau.

Over de Rijksweg reed een vrachtwagen en achter de vrachtwagen reed de politiemotorrijder. De vrachtwagen wilde op een gegeven moment afslaan en kwam daardoor tot stilstand op de Rijksweg. De politiemotorrijder remde en kwam ook tot stilstand. Achter de politiemotorrijder reden twee personenauto’s. De twee personenauto’s remden en kwamen tot stilstand.

Achter deze personenauto’s reed een 34-jarige automobilist uit Diever. Deze automobilist botste achterop zijn voorganger (bestuurd door een 28-jarige automobilist uit Assen). De 28-jarige automobilist schoot door en schampte de volgende auto. De 28-jarige automobilist uit Assen botste vervolgens tegen de 51-jarige motorrijder.

De motorrijder raakte gewond en werd per ambulance naar het UMC te Groningen gebracht. De politie verricht onderzoek naar dit ongeval.

Foto: Archief

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *