Oldtimershow in Eelde

Eelde– In het weekend van 27 en 28 november vindt in Flowerdome te Eelde de Internationale Oldtimerbeurs plaats. Talloze klassieke automobielen, motoren, fietsen, bromfietsen en tractoren schitteren tijdens deze twee dagen in de hallen van de bloemenveiling. De eigenaren van de auto’s zullen bijzondere en interessante verhalen vertellen over hun exclusieve en zeldzame bolides.

Wie denkt dat automobielen op leeftijd kwakkelen met roestige remschijven of haperende bougies komt bedrogen uit. De oude tantes zijn namelijk nog zo fit als een hoentje. Op 27 en 28 november zijn in Flowerdome te Eelde honderden van deze klassieke auto’s en motoren te zien. Naast personenauto’s worden er ook brandweerwagens, legervoertuigen en tractoren in alle soorten en maten tentoongesteld. De verschillende motor- en autoclubs tonen vol trots hun kostbare bezit aan het publiek.

Bezoekers die hun hart verpand hebben aan tweewielers kunnen hier hun hart ophalen. Op beide dagen kan men tientallen verschillende motoren, brom- en fietsen bewonderen in de hallen van Flowerdome. Vol enthousiasme en overgave vertellen de bezitters over hun nostalgische voertuigen en geven zij desgewenst tips voor het restaureren van klassiekers. Bezoekers die op zoek zijn naar een specifiek onderdeel maken een grote kans dit onderdeel op de beursvloer te vinden.

Op zaterdag 27 en zondag 28 november is Flowerdome (Burg. J.G. Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

Foto’s: H.Huizinga ©Compact Media / Nieuwsflyer.nl

H.Huizinga

is onze hulpverlener in ons midden, Hij is werkzaam bij de Brandweer van Assen en gezien zijn werkzaamheden daarom besloten alleen nog evenementen fotografie te verrichten! Zijn verzorgingsgebied is momenteel Assen en omstreken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *