Ongeval op N386 nabij Donderen valt mee.

Donderen- Zaterdagavond ging het mis op de N386 nabij Donderen. Een Subaru Forester kwam vanuit een erf de weg opgedraaid en zag hierbij een naderende Opel Corsa over het hoofd. Met een enorme klap als gevolg. De Opel Corsa werd door de klap 180 graden gedraaid en ook de Subaru draaide gedeeltelijk om zijn as.

De Brandweer van Vries heeft het ambulancepersoneel geholpen met het verzorgen van de twee slachtoffers en de uitlopende vloeistoffen bedekt met absorbsiekorrels. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen voor nader onderzoek.

De Voa heeft het ongeval nog vasgelegd waarna berger Hamstra de auto’s heeft geborgen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media /  Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt