Vrouw in kritieke toestand na verkeersongeval in Onnen

Haren – Even voor 20:00 uur werd de brandweer van Haren gealarmeerd voor een verkeersongeval met mogelijke beknelling aan de Zuidveld in Onnen. Ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval. De auto heeft hierbij een of enkele bomen geramd. De bestuurster een vrouw is hierbij zwaar gewond geraakt. Zij is onderbegeleiding van ambulance personeel en het Mobiel Medisch Team door de brandweer uit haar auto gehaald. Zij is in kritieke toestand en begeleid door een MMT arts per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen.

Het voertuig is zwaar beschadigd afgevoerd door een berger. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk, vermoeidelijk door gladheid. De VOA doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Politiebericht:

Bestuurster zwaar gewond bij eenzijdige aanrijding

ONNEN – Een 40-jarige automobiliste uit Groningen is zondagavond zwaar gewond geraakt tijdens een eenzijdig verkeersongeval. De vrouw reed in haar auto over het Zuidveld komende uit de richting van Onnen in de richting van Zuidlaren. In een bocht verloor ze de macht over het stuur en raakte met haar auto drie bomen in de rechterberm. Ze kwam vervolgens tegen een boom in de linkerberm tot stilstand. Een 58-jarige buurtbewoner verleende in afwachting van het ambulancepersoneel eerste hulp. De vrouw werd door de brandweer uit haar zwaar beschadigde auto bevrijd waarna ambulancepersoneel en het mobiel medisch team eerste hulp verleenden. Het slachtoffer is in kritische toestand naar het UMCG.

Foto’s met dank aan M.Druppers 112 Nederland / Compact Media

Film: 112 Nederland


Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *