Automobiliste gewond bij ongeval.

Zevenhuizen – Bij een eenzijdig ongeval is vanmorgen een automobiliste gewond geraakt.

Op de Molenweg in Zevenhuizen (gr) is vanmorgen om kwart voor elf een automobiliste gewond geraakt. De vrouw die op de Molenweg reed, wilde een kraan passeren die daar bezig was met het uithalen van sloten. Bij het passeren van de kraan ging het echter mis. Door onbekende oorzaak verloor ze de macht over het stuur, en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De vrouw raakte bij de botsing bekneld. De brandweer van Leek, heeft het dak van de auto geknipt, waarna de vrouw op de wervelplank uit de auto gehaald.

Ze is vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niks bekend. Politie en VOA maakten rapport op van het ongeval. De Molenweg was door het ongeval tijdelijk gestremd voor het verkeer. Berger Collewijn heeft de auto afgesleept.

Foto’s met dank aan: R. Notenbomer www.112marum.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *