Bewoners schrikken van een harde klap.

Oosterwolde – Woensdagavond rond 21:30 uur werd het brandweerkorps van Oosterwolde gealarmeerd voor een woningbrand aan de Noordmaad in Oosterwolde. Ter plaatse bleek er rookontwikkeling rondom de schoorsteen plaats te vinden.

De bewoners hadden een zeer harde klap gehoord boven op het dak. Waardoor ze de hulp van de brandweer inschakelde voor de schoorsteenbrand. De brandweer heeft de openhaard leeg gehaald. Het korps van Drachten kwam met een hoogwerker ter plaatse om de schoorsteen en rookkanaal te controleren. Hierna keerde ze terug naar de kazerne.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *