Gaslucht/-lekkage in Norg

NORG – Donderdagavond om 19:40 uur moest de brandweer van Norg in actie komen voor een gaslucht/-lekkage aan het Westeind 20 in Norg. Meerdere bewoners van een appartementencomplex hadden geklaagd over een sterke aardgaslucht in hun woning.

Ze waren er van overtuigd dat deze lucht afkomstig was uit één van de ondergelegen winkels, die momenteel wordt verbouwd tot een huisartsenpraktijk. De brandweer had enige moeite om dit pand te betreden, aangezien de mensen met een passende sleutel niet bereikbaar waren. Uiteindelijk heeft men de deur geforceerd om zich toegang te verschaffen.

De gasleidingen in het complex zijn grondig onderzocht en ook werd hierbij een explosiemeter ingezet. Uiteindelijk bleek er een wartel om een gasleiding te zijn losgeraakt door trillingen tijdens werkzaamheden. De brandweer heeft het euvel verholpen. Het gasbedrijf zal hier een vervolg aan geven. Na ruim een uur kon de brandweer terug keren naar de kazerne.

(Foto’s: Remko Nieboer > www.brandweernorg.nl)

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *