Grote brand legt boerderij in de as (Filmupdate!)

Vredenheim – Donderdagmiddag even na 14.00 uur brak er brand uit in een boerderij aan het Vredenveld in Vredenheim. De bewoner die ten tijde van het uitbreken van de brand niet thuis was had vermoedelijk de houtkachel laten branden.

Enkele seconden na de eerste brandmelding werd er al opgeschaald na middelbrand om later opgevolgd te worden door de melding van een grote brand. Hierop kwamen naast het brandweerkorps van Rolde ook de brandweer van Assen, Gieten, Borger en de logistiek vanuit Hoogeveen ter plaatse. De rookontwikkeling was vanaf Assen en Veendam te zien.

Voor de brandweer was er weinig te behouden. De woning is volledig verloren gegaan. Stichting Salvage zal de verdere afwikkeling voor de verzekering op zich nemen. Voor de bewoner wordt vervangende woonruimte gezocht.

Foto’s en Film: H.Huizinga en P.Koene © Compact Media /Nieuwsflyer.nl

Film:

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *