Eenzijdig verkeersongeval Weperpolder Oosterwolde

Oosterwolde – Zaterdagmiddag om 15:15 uur heeft er op de N919 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurster komende uit Veenhuizen/Haulerwijk is even na de bocht richting Oosterwolde, de macht over haar voertuig verloren.

De auto is vervolgens met een snelheid van vijftig kilometer tegen een boom aangeknald en op de weg  tot stilstand gekomen. De inzittende moeder en dochter zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd. De politie regelde tijdens de berging van de auto het verkeer. De oorzaak van het ongeval is sneeuwval in combinatie met glad wegdek.

De personen auto is total loss en afgesleept door berger Broekhuizen uit Donkerbroek.

Wij danken onze tipgever!!

Foto’s: R.Koene © Compact Media.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

One thought on “Eenzijdig verkeersongeval Weperpolder Oosterwolde

  • 4 december, 2010 at 18:54
    Permalink

    Gelukkig dat de inzittende niks mankeerde. Nieuws snel online!!

    Ga zo door!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *