112 Flits: Auto uitgebrand in Doldersum.

Doldersum – Zondagavond om 19:35 uur vond er een autobrand plaats op de Huenderweg in Doldersum. Bij aankomst van de brandweer van Vledder kwamen de vlammen uit de auto. De bestuurder kon gelukkig op tijd de auto verlaten. 

Met behulp van een hogedrukstraal werd de brand geblust. De auto is helaas volledig uitgebrand. Wat de oorzaak van de brand was is momenteel nog niet bekend.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *