Brand gemeld bij Plusfood in Oosterwolde.

Oosterwolde –  De brandweer van Oosterwolde werd zondagavond om 17:34 uur  gealarmeerd voor een kantoor brand bij Plusfood aan de Houtwal in Oosterwolde. Ter plaatse bleek er veel rookontwikkeling plaats te vinden in één van de machinekamers. De brandweer ging met een hoge druk het pand binnen. 

In het pand had geen brand gewoed. De rookontwikkeling was veroorzaakt door een oliepomp van een machine die drooggelopen was, waarbij de pomp oververhit is geraakt en voor veel rook heeft gezorgd.

Na controle van het gebouw kon de brandweer terug keren naar de kazerne.

‘Tekst en Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *