Voertuig te water in Leek

Leek – Zondagmorgen om even voor 01:oo uur werden de brandweerkorpsen van Leek en Groningen gealarmeerd voor een melding van een auto te water aan de Diepwal te Leek. Bij aankomst van de brandweer was de inzittende al uit het voertuig gekomen. Hierdoor was de inzet van de duikers van het korps van Groningen niet meer nodig.

De man is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto van de man is door berger Collewijn uit het water getakeld en geborgen. De oorzaak van het ongeval is niet bekend, vermoedelijk speelde de gladheid een belangrijke rol. De politie maakte rapport op van het ongeval.
Foto’s: Romke Notenbomer/112marum.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *