Politie zoekt zakkenroller.

Groningen – Op het Kwinkeplein in Groningen werd via zakkenrollen een portemonnee gestolen. De diefstal vond plaats op zaterdag 16 oktober jl. rond 2 uur ‘snachts. Diezelfde dag werd er meerdere keren gepind.

Op de camerabeelden van een tabakszaak aan de Stoepemaheerd in Groningen is te zien dat een onbekende man omstreeks 08.20 uur pint met de gestolen pas.

De politie wil graag in contact komen met iedereen die de man herkent.

Dat kan via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of eventueel via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bron: Politie Groningen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *