Feestdagen doorbrengen in de bajes.

Nederland – De politie houdt in samenwerking met Justitie in de Noordelijke provincie’s een aantal actiedagen om zoveel mogelijke openstaande vorderingen en boetes te innen.

Met deze vooraankondiging wil de parketpolitie de mensen, wie het aangaat, in de gelegenheid stellen om alsnog aan hun schulden te voldoen. Opsporingsambtenaren van de politie en de Dienst Vervoer en Ondersteuning van Justitie  gaan bij de mensen thuis langs om de openstaande schulden te innen.

Mocht de personen dit niet kunnen of willen betalen dan worden ze aangehouden en bestaat de kans dat ze met de feestdagen achter de tralies zitten.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *