Politie zoekt overvaller!!

Emmen – Zaterdagavond is het tankstation aan de Wolfsbergenweg in Emmen overvallen. De bewakingscamera’s hebben beelden opgeleverd van de verdachte. Wie kent of herkent deze overvaller?

Omstreeks 19.30 uur drong zaterdagavond een man het tankstation aan de Wolfsbergenweg binnen. Hij bedreigde een medewerkster met een wapen en eiste geld. De medewerkster heeft de man een geldbedrag gegeven waarna de man er rennend vandoor ging in de richting van de Wolfsbergenweg.

Het gaat om een man van ongeveer 1.70 m lang, tussen de 18 en 26 jaar oud en sprak goed Nederlands. Hij droeg een ijsblauwe jas waarvan hij de capuchon op zijn hoofd had.

Voor zijn gezicht had hij een zwarte shawl. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. De man had een rood-paarse plastic tas bij zich. De bewakingsbeelden zijn nu beschikbaar.

Bron: Politie

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *