Dodelijk ongeval na auto op de kop in het ijskoude water. (Update!!)

Heerenveen – Om 23:16 uur werden de brandweerkorpsen van Tjalleberd, Sneek en Heerenveen waaronder de duikers gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water in Luinjeberd .  Ter plaatse bleek op de weg van Luinjeberd naar Terband een auto op zijn kop in een naast gelegen sloot te liggen.

Bij het ongeval zou 1 persoon gewond zijn geraakt. Het is onbekend met welk letsel. Het is onduidelijk wat de toedracht van het ongeval is. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval. De auto is geborgen door een berger.

Foto’s: Met dank aan Keimpe (Kazernesheerenveen.nl)

Politiebericht:

Man overleden na verkeersongeval


LUINJEBERD – Bij een verkeersongeval op de Bornego is vrijdag een 43-jarige inwoner van Tjalleberd om het leven gekomen. Vrijdag rond 23.00 uur zag een voorbijganger dat er een auto op het dak in een sloot lag. De gewaarschuwde hulpdiensten ontdekten dat er één persoon in de auto aanwezig was. Met behulp van een kraanwagen is de auto uit de sloot getakeld. Het slachtoffer is gereanimeerd maar helaas had dit geen succes. Na de toedracht van het ongeval wordt nog onderzoek gedaan.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *