Meerdere voertuigen betrokken bij ongeval.

Assen- Zaterdagmiddag om 12:21 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de kruising van de Maria in campislaan en  Selma Lagerloflaan in Assen waarbij meerdere voertuigen betrokken zouden zijn. Ter plaatse bleken er drie voertuigen met elkaar in aanraking te zijn gekomen door een voorrangsfout.

De rode Renault Clio wou de kruising oversteken en zag hierbij een naderende Renault Scenic over het hoofd. Door de klap van de aanrijding werd de rode Renault tegen een reeds stilstaande Mazda gegleden. Hierdoor klapte bij de Mazda de beide airbags.

Geen van de inzittenden is gewond geraakt bij het ongeval. De bestuurder van de rode Renault Clio had echter het probleem dat door de aanrijding de auto aan de beide zijkanten dusdanig beschadigd was dat hij niet zelfstandig het voertuig kon verlaten. De brandweer heeft de bestuurdersdeur met behulp van redgereedschap geopend waarna de bestuurder voor de zekerheid nog even door het ambulancepersoneel gecontroleerd is.

Alle bestuurders hebben ook nog even een alcoholcontrole moeten ondergaan onder het motto: “Botsen is blazen”. Geen van de bestuurders had alcohol gedronken.

Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft alle drie de voertuigen geborgen.

Politiebericht:

Verkeersongeval met materiële schade

ASSEN – Zaterdagmiddag heeft op de kruising tussen Maria in Campislaan en de Selma Lagerloflaan een verkeersongeval met materiële schade plaatsgevonden. Een 20-jarige automobilist uit Assen zag bij het oprijden van de kruising een 36-jarige automobiliste uit Assen over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. Door de aanrijding kwam de auto van de 20-jarige automobilist uit Assen ook in botsing met een 44-jarige automobilist uit Stadskanaal. Niemand raakte gewond. De auto’s moesten worden afgesleept.

Foto’s: H. Huizinga © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *