112 Flits: Aanrijding in Kornhorn

Kornhorn – Op de Provinciale weg in Kornhorn zijn zondagmorgen bij een aanrijding een personenauto en een busje zwaar beschadigd geraakt. De bestuurder van het busje, zag een langs de kant van de weg geparkeerde personenauto over het hoofd, en botste er tegenaan.

Door de aanrijding werd de personenauto tegen een kastje van het kabelbedrijf aan gedrukt. Aanwonenden konden melden dat internet en tv het wel zijn blijven doen. De bestuurder van het busje kwam bij de aanrijding met de schrik vrij.

De twee auto’s die total loss zijn, zijn afgesleept door berger van Kammen en Nijboer. De politie maakte rapport op van het ongeval.

Foto’s: Met dank aan Romke Notenbomer (112 Marum)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *