Ongeval door rijden onder invloed.

Roden – Zaterdagavond om 19:50 uur werd een eenzijdig verkeersongeval gemeld aan de Kanaalstraat in Roden. De hulp van de gealarmeerd brandweerkorps van Roden was echter niet meer nodig.

De politie heeft bij het ongeval incident een 58-jarige automobiliste uit Boerakker aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ter plekke troffen agenten een beschadigde auto tegen een paal aan. De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld. De vrouw moest een blaastest ondergaan hieruit bleek dat ze teveel alcohol had gedronken waarna ze werd aangehouden.

De vrouw werd vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen. In het ziekenhuis werd een bloedproef bij de vrouw afgenomen. De politie heeft de zaak in behandeling. Vermoedelijk is er geen voorrang verleend, waardoor de bestuurster moest uitwijken. De auto moest worden afgesleept.

Foto’s met dank aan: Jeffrey Wobbes © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Kijk ook eens op Brandweer-Roden.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *