112 flits: Fietsster gewond na ongeval.

NIJEHASKE – De politie heeft woensdagochtend een aanrijding afgehandeld op het Businesspark Friesland- west waarbij een 20-jarige fietsster uit Jubbega gewond raakte. Een 44-jarige man uit Heerenveen reed vlak achter haar, toen het slachtoffer opeens naar links afsloeg. De automobilist kon haar niet meer uitwijken. Het slachtoffer werd met verwondingen aan het hoofd per ambulance naar het ziekenhuis in Heerenveen overgebracht.

Foto’s: Ingezonden © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt