Automobilist door gladheid in de sloot

Zevenhuizen – Door de gladheid is vanmorgen een automobiliste met haar auto in een sloot beland. De brandweerkoprsen van Leek en Groningen werden voor het incident gealarmeerd.

Een automobiliste uit Tolbert is vrijdagmorgen om 10:00 uur met haar auto van de weg geraakt op de Carolieweg in Zevenhuizen (gn). De bestuurster verloor vermoedelijk door de gladheid de macht over het stuur en belandde na met haar voertuig te zijn getold met auto en al in een greppel.

Zij moest met behulp van de inzet van de brandweer Leek uit haar auto worden gehaald. Daarbij werd onder meer een deur van de auto verwijderd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De ongevaldienst van de politie stelde ter plekke een onderzoek in.

Tekst en Foto’s met dank aan: Dirk v/d Kamp Profshoot.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *