Eenzijdig ongeval Nieuw Roden.

Roden – Zondagmiddag om 12:35 uur werd het korps van Roden gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Zevenhuisterweg in Nieuw Roden. De automobiliste reed vanaf Zevenhuizen richting Roden. Ter hoogte van het tankstation verloor de vrouw door de gladheid de macht over het stuur waarbij ze zijdelings tegen een boom aan knalde.

De 27 jarige automobiliste uit Oosterwolde is door de brandweer en ambulancepersoneel uit haar voertuig gehaald. De traumahelikopter van het UMCG kwam ook ter plaatse.

De vrouw was zeer verward en had een hoofdwond, waardoor ze door het Mobiel Medisch Team is gecontroleerd. Ze is per ambulance met een vermoedelijke hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeersongeval Analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dit ongeval is de derde in vierentwintig uur wat plaats vond op de Zevenhuisterweg. De auto is door een berger geborgen.

De politie heeft de gemeente gevraagd de weg te strooien wegens de enorme gladheid.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *