Eenzijdig verkeersongeval op de A7.

Groningen – Op de A7 bij Marum is maandagmiddag bij een eenzijdig ongeval een automobilist licht gewond geraakt. De vrouw raakte net na de afslag Marum door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, en belandde vervolgens na een eind door de berm te hebben gereden, op de zijkant in de bossages. De vrouw is later voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De brandweer van Marum die voor dit ongeval was opgepiept, hoefde niet in actie te komen. Ook het MMT kon boven Marum rechtsomkeert maken. De politie maakte rapport op van het ongeval. Berger Collewijn heeft de auto afgesleept. Het verkeer ondervond nagenoeg geen hinder van het ongeval.

Foto’s: Romke Notenbomer/112marum.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *