Flinke klapper in Assen

Assen – Maandagavond heeft er even na 21:00 uur een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De brandweer van Assen werd gealarmeerd voor het verkeersongeval.  In eerste instantie werd een onjuist adres doorgegeven. Al snel werd duidelijk dat op het opgegeven adres niets was gebeurt waarop alle hulpdiensten snel naar de Witterhaar gestuurd werden.

De brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd met het uit de auto halen van het slachtoffer. De bestuurder, een 36 jarige man uit Assen, is bij het ongeval zwaar gewond geraakt. De man reed vanuit de richting van Witten naar het TT-Circuit. De automobilist is vermoedelijk door combinatie van snelheid en gladheid de macht over zijn voertuig verloren en vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen.

Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het UMCG in Groningen onder begeleiding van de MMT-arts. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht om de toedracht te achterhalen. Berger Logicx heeft de zwaar beschadigde Volkswagen Passat afgesleept.

 Tekst en Foto’s: P.Koene © Compact Media

(Telefoon)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *