Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Appelscha.

Appelscha – Maandagavond om 22:53 uur werd het brandweerkorps van Appelscha gealarmeerd voor een woningbrand aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. Bij aankomst bleek de brand op de 1e verdieping van de woning te bevinden. Waarop de brandweerlieden met een hogedrukspuit de woning betraden.

In de slaapkamer was door nog onbekende oorzaak het matras in brand geraakt wat voor veel rookontwikkeling zorgde. Tijdens de brand waren de twee bewoners nog in de woning. De man en vrouw hebben beide veel rook binnen gekregen waardoor een ambulance gewenst was. Beide slachtoffers hadden last met ademhalingsproblemen en zijn met voorzorg per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen.

© Tekst en Foto’s: R.Koene Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *