Gevangende en bewaarders gewond na ongeval.

Nederland – In het Overijsselse Rijssen is vanochtend omstreeks 11:30 uur bij een eenzijdig verkeersongeval een arrestantenbus van de Dienst Vervoer en Ondersteuning op de A1 in de slip geraakt.

Bij de aanrijding zijn twee beveiligers en een arrestant gewond geraakt. De vervoer dienst van de Dienst Justitiële inrichtingen wordt vanuit Assen aangestuurd en vervoert verdachten, arrestanten en veroordeelden door heel Nederland naar open en gesloten inrichtingen zoals:

Rechtbanken, Politiebureaus, Klinieken, Ziekenhuizen, Jeugd inrichtingen, Ambassades en asielzoekers centra’s.

Het voertuig van de DV&O raakte op de A1 in de slip, omdat de rijbaan onder het viaduct was opgevroren. Waardoor de 36 jarige bestuurder uit Hardenberg de macht over het voertuig verloor. Ter hoogte van de afslag Rijssen botste de auto tegen de vangrail in de middenberm.

De inzittenden, twee beveiligers en één arrestant raakte bij het ongeval licht gewond en zijn uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongeval Analyse van de Politie Overijssel heeft onderzoek gedaan na de toedracht van het ongeval.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *