Brand verwoest schuurtje in Marum

Marum- Aan de Postdijk 5 in Marum is vanmiddag een schuurtje door een uitslaande brand in de as gelegd. De brandweer van Marum kreeg bij het bestrijden van de brand assistentie van hun collega’s uit Ureterp. Ze konden echter niet voorkomen, dat het schuurtje waar de zoon des huizes woonde, geheel verloren ging.

De zoon wilde meerdere malen het brandende schuurtje ingaan, waardoor de politie moest optreden. Bij de brand ging ook een grote hoeveelheid kleding verloren. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk een straalkachel.  Een naastgelegen houten woning kon behouden blijven. Een persoon is door ambulance personeel onderzocht, omdat die rook had ingeademd. vervoer naar een ziekenhuis bleek echter niet noodzakelijk.

Foto’s: R.Notenbomer © 112Marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *