Man gewond bij eenzijdig ongeval Oldeholtpade.

Oldeholtpade – Maandagmiddag heeft er om 16:18 uur op de N351 Stellingenweg bij Oldeholtpade een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Waarbij de aanrijding in eerste instantie werd gegeven op de Bovenweg in Oldeberkoop, bleek het daadwerkelijk op de Stellingenweg te zijn. Hierbij raakte een jonge man van in de twintig uit Nijeholtpade met zijn benen bekneld in zijn voertuig. De brandweerkorpsen van Oldeberkoop en Wolvega werden gealarmeerd. De man is met hulp van de brandweer zijdelings uit het voertuig geknipt.

De jongen afkomstig vanaf Wolvega reed richting Oosterwolde. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder op de andere weghelft gekomen en een tegen een naastgelegen boom geknald.

De man is met verwondingen aan hoofd en benen per ambulance met optische en akoestische signalen afgevoerd naar het ziekenhuis. De VOA van de politie Friesland heeft het ongeval in kaart gebracht. De auto is total loss en afgesleept door een berger.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *