Brandweer voorkomt woningbrand

Zwiggelte – Maandagavond om 21:37 uur werden de korps van Westerbork en Emmen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Hoofdstraat in Zwiggelte. Door het snelle handelen van de brandweer kon een woningbrand voorkomen worden. Met behulp van de hoogwerker van brandweer Emmen is de schoorsteen geveegd. 

Een waterleiding nabij de woning is door de kou gesprongen wat voor wateroverlast zorgde.

Foto’s: H.Huizinga en P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *