112 Flits: Auto over de kop.

Leek – Op de A7 ter hoogte van Leek is vanmorgen rond acht uur een automobiliste met haar auto over de kop geslagen. De vrouw die onderweg was naar haar werk, kwam met haar wielen in de middenberm terecht. Vervolgens schampte de vrouw de vangrail om vervolgens op het dak tot stilstand te komen.

Wonderwel kon de vrouw ongedeerd uit haar voertuig komen. Ze is wel door ambulance personeel onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De zwaar beschadigde auto moest worden afgesleept door bergingsbedrijf Collewijn. Het verkeer op de A7 in de richting Drachten werd tijdelijk over een rijbaan geleid. Politie en VOA maakten rapport op van het ongeval.

Foto’s: Romke Notembomer 112 Marum

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *