112 Flits: Buitenbrand Leek.

Leek – Om 20:15 uur werd de brandweer van Leek opgeroepen voor een buitenbrand aan de Wethouder Iwe Hutstraat.
 
Ter plaatse was op een aantal punten in de straat vreugde vuren gesticht. De brandweer heeft er voor gekozen de brandhaarden uit te laten branden. De aanwezige politie hield de branden in de gaten, waarop de brandweer terug kon keren naar de kazerne. 
Foto’s: Jeffrey Wobbes © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *