Brandgerucht bij basisschool Kloosterveen

Assen- Op oudjaarsdag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een brandgerucht bij een basisschool in de wijk Kloosterveen. Omdat de brandweer van Smilde reeds ingezet was voor een liftopsluiting in dezelfde wijk werd Assen gealarmeerd.

De brandweer van Smilde is na het bevrijden van de personen in de lift onder prio 1 doorgereden naar de basisschool, evenals de brandweer van Assen. Hierop kwamen beide korpen bijna gelijktijdig aan bij de basisschool. De in de school aanwezige BHV’ers hebben de school ontruimd. De brandweer die uiteindelijk met vier voertuigen ter plaatse was heeft het gebouw gecontroleerd en alle gebouwen in de omgeving. De brandweer heeft echter niets gevonden.

Vervolgens kon de brandweer weer retour naar de kazerne en de kinderen weer naar binnen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt