Verkeersongeval Industrieweg Assen

Assen –  Vrijdagochtend om 00:45 uur werd er een eenzijdig verkeersongeval gemeld op de Industrieweg in Assen. Het korps van Assen kwam ter plaatse en heeft de jonge automobiliste uit het voertuig gehaald. De vrouw is met haar voertuig tegen een boom geknald waardoor ze bekneld kwam te zitten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De vrouw is met onbekend letsel naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen overgebracht. Het voertuig is door berger Hamstra geborgen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt