112 flits: Vlam in de pan.

Marum – Het bereiden van een maaltijd had voor een inwoner van Marum vanavond verkeerd kunnen aflopen. De man die de pan op het vuur had gezet, hoorde even later een knal in de keuken.

Toen hij ging kijken waren er al vlammen via het ventilatiesysteem naar boven gegaan. Gelukkig wist de bewoner het vuur zelf te doven. Hierbij ademde hij wel enige rook in, waarvoor hij werd onderzocht door ambulance personeel.

Onbekend is of de man ook vervoerd is naar een ziekenhuis. De brandweer van Marum heeft een nacontrole uitgevoerd en daarna de ramen open gezet en de rook uit de woning weggeblazen met een ventilator.

Foto’s met dank aan: Romke Notenbomer 112 Marum.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *