Brandstoflekkage na ongeval.

Marum – Een automobiliste is vanavond onder het viaduct van de Verlengde Wilpsterweg met haar auto door de gladheid geslipt. De vrouw botste door de gladheid met haar auto tegen een wand van de tunnel, om vervolgens in tegengestelde richting tegen de andere tunnelwand tot stilstand te komen.

Ze kon echter ongedeerd uit haar auto stappen. Wel is ze onderzocht door ambulancepersoneel, maar vervoer naar een ziekenhuis was niet nodig. Haar auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en moest worden afgesleept door berger Collewijn.

De Marumer brandweer die ook voor het ongeval was opgeroepen, omdat het in eerste instantie om een OGS brandstoflekkage met een beknelling zou gaan. Van een beknelling was dus geen sprake.

Foto’s met dank aan: Romke Notebomer

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *