Schoorsteenbrand bij boerderij in Rosterhaule.

Rosterhaule – De brandweer van Heerenveen werd zondagmiddag om 15:45 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Polle in Rosterhaule. Aangezien de brand was uitgebroken in een grote woonboerderij, werd er direct middelbrand gegeven waarop het korps van Heerenveen met groot materieel uit rukte naar de woningbrand.

Het korps van Heerenveen kwam met twee tankautopsuiten, een hoogwerker en een schuimblusbak ter plaatse. Bij aankomst bleek er redelijk wat rookontwikkeling plaats te vinden in de woning. Door snel ingrijpen van de brandweer kon erger worden verkomen.

Foto’s: Keimpe Annema (Brandweer Heerenveen)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt