Verdachte inbraak op beeld

Haulerwijk – De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de twee personen die op zondag 2 januari rond 04.00 uur ingebroken hebben in een personenauto die geparkeerd stond in de Norgerweg. Met een steen was het portierraam ingeslagen en is er geprobeerd de radio uit de auto te stelen.

De radio zat dusdanig bevestigd dat dit niet lukte. Wel hebben de inbrekers een USB stick gestolen en grote schade aangericht.  Een bewakingscamera maakte beelden van de verdachten. De beelden zijn niet duidelijk maar misschien herkent u de daders aan hun kleding of signalement.

Foto’s: Politie Friesland

Heeft u informatie over bovenstaande zaak, neem dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven neem dan contact op met Stichting Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wilt u liever contact met de Criminele Inlichtingen Eenheid, bel dan met tel 0592-452555

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt