Voertuig gekanteld bij verkeersongeval.

Assen – Maandagavond om 19:45 uur werden de korpsen van Gasselternijveen en Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Noorderdwarsdijk in Gasselternijveen. Hier zou een voertuig gekanteld zijn. Ter plaatse bleek een Renault Megane Scenic over de kop te zijn geslagen.

De bestuurder had op een nabijgelegen kruising een ongeval veroorzaakt en was er vervolgens met hoge snelheid en gedoofde verlichting vandoor gegaan. Een eindje verderop verloor de bestuurder de macht over de auto en vloog uit de bocht. Nadat hij enkele meters door de sloot was gegleden belandde de auto op de kop in een weiland. De bestuurder is met zware verwondingen overgebracht naar het UMCG in Groningen.

Het MMT wat ook gealarmeerd was heeft de ambulance bij de carpoolplaats in Eext opgewacht voor een rendez-vous. Daar is het slachtoffer allereerst verder behandeld,om vervolgens alsnog naar het UMCG te gaan. De verkeersongevallenanalyse heeft beide ongevallen in kaart gebracht. De zwaar beschadigde Renault is door berger Hamstra uit Tynaarlo opgehaald.

Foto’s: H.Huizinga © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *