112 flits: Kat door de brandweer uit boom gehaald.

Jubbega – Dinsdagmiddag om 14:30 uur werden de korpsen van Jubbega en Heerenveen onder prio 2 gealarmeerd voor een dier in boom. Bij een woning aan de  N380 Schoterlandseweg in Hoornsterzwaag zat een kat al twee dagen boven in een boom. Hierop werd de hulp van de brandweer gevraagd. Met behulp van de hoogwerker van Heerenveen werd het dier in nood uit de boom gehaald. Halvewege de reddingspoging vond het dier het wel genoeg en sprong naar beneden.

Het dier maakt het goed en is weer terug bij de eigenaar, zodat hierna ook de brandweer weer huiswaarts kon gaan.

Foto’s R.Koene © Compact Media/nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *