Vrachtauto uitgebrand.

Wolvega – Even voor 17:30 uur werd er een autobrand gemeld aan de Om den Noort op de N351 in Wolvega. De brandweer van Wolvega kwam met twee tankautospuiten ter plaatse. Bij aankomst bleek een vrachtwagen op het terein van Friesland Campina Cheese (Frico) in brand te staan. Door nog onbekende oorzaak ontstond er brand in de vrachtwagen van een transportbedrijf uit Zeewolde. De brandweer heeft echter niet kunnen voorkomen dat de truck volledig uitbrandde. Ook de oplegger werd niet gespaard van de brand. Deze liep ook enige schade op. 

Foto’s: Redactie © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *