Meerdere gewonden bij ongeval Dieverbrug

Dieverbrug- Dinsdagmiddag omstreeks 13.55 uur werd de brandweer van Diever evenals de OVD regio Zuid-West gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N371 waarbij meerdere voertuigen betrokken zouden zijn. Zeven minuten later werd er opgeschaald naar een middel hulpverlening waarop ook de brandweer van Dwingeloo naar het ongeval toegestuurd werd.
 
Bij aankomst van de brandweer bleken er drie voertuigen met elkaar in aanraking te zijn gekomen. Drie slachtoffers zijn door de brandweer samen met het ambulancepersoneel uit de auto gehaald. De slachtoffers zijn alle drie overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.
 
De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht en doet onderzoek naar de oorzaak. Mogelijk is een van de voertuigen uit een uitrit gekomen en heeft hierbij een naderend voertuig over het hoofd gezien. Of de regen daarbij een rol heeft gespeeld is niet bekend.
 
De drie zwaar beschadigde voertuigen zijn door de berger afgesleept.
Politiebericht:
Dieverbrug • Bij een ongeval op de N371 bij Dieverbrug raakten dinsdagmiddag vier mensen betrokken. Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur. Drie mensen raakten daarbij gewond. Een echtpaar uit Meppel is naar het ziekenhuis in Meppel gebracht.
Een vrouw uit Utrecht is naar het ziekenhuis in Hoogeveen gebracht en een man uit Bakkeveen is naar een ziekenhuis in Drachten vervoerd. Hun letsel is onbekend. Van de drie gewonden zaten twee bekneld in hun voertuig. Bij het ongeval kwam een hond om het leven. Rond 16.00 uur is een gedeelte van de weg nog afgezet. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend. De politie doet nader onderzoek.
 
Foto’s H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *