Trekker in brand op Kerkhofsdrift in Norg.

NORG – Zondagmorgen om 01:30 uur werd de brandweer van Norg gealarmeerd voor een berm-/ruigtebrand aan de Kerkhofsdrift in Norg. Een tweetal minuten later werd de melding omgezet naar ‘trekkerbrand’. Ter plaatse bleek achter ontmoetingscentrum De Brinkhof inderdaad een landbouwvoertuig in brand te staan.

Vlammen sloegen meters hoog de trekker uit. De melder wist te vertellen dat de motor van het stalen ros draaide toen hij de hulpdiensten belde. Dit is uiteraard merkwaardig om 01:30 uur ‘s nachts. De brandweer heeft het voertuig met twee stralen hoge druk en schuim weten te blussen. De eigenaar is ingelicht en de politie, eveneens ter plaatse, zal onderzoek doen naar de oorzaak.

Foto’s: © Remko Nieboer Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Kijk ook op de website van Brandweer Norg

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt