Uitslaande brand in leegstaande boerderij Ten Boer (Video)

Ten Boer – Woensdagmiddag rond het middaguur is een boerderij aan de Boersterweg in Ten Boer volledig afgebrand. Rond 12:00 uur kregen de hulpdiensten de melding dat er een hevige brand woedde in een leegstaande boerderij.

De meldkamer van de brandweer schaalde bij de eerste melding al op, en werden de spuitgasten zowel uit Ten Boer en uit Bedum gealarmeerd. Ter plaatse was er al sprake van veel rook, en was het onverantwoord de woning nog te betreden. Al snel sloegen de vlammen uit alle kanten van de woning en was er voor de brandweer geen eer meer te behalen. Deze lieten het pand gecontroleerd uitbranden. Wel zorgde de brandweer voor een water scherm, die diende voor het beschermen van een naast gelegen woning. Een ladderwagen uit de stad Groningen kwam ter plaatse om van bovenaf de brand te blussen. Bij die brand vielen geen gewonden. De politie heeft de brand waarvan de oorzaak nog onbekend is in onderzoek.

Met dank aan: Wim de Vries en Martin Nuvner 112 nederland

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt