Mogelijk goederen gestolen bij Transportbedrijf Boonstra.

Haulerwijk – De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak in een groot aantal vrachtauto´s. In de nacht van zaterdag op zondag tussen 02.00 uur en 05.30 uur zijn bij een transportbedrijf aan de Leeksterweg dekzeilen van vrachtauto´s kapot gesneden. De eigenaar ontdekte de inbraken en waarschuwde de politie.

Het is nog niet bekend of er goederen uit de vrachtwagens gestolen zijn maar de schade voor die bedrijf is nu al erg hoog. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben op het terrein of omgeving van het transportbedrijf.

Bron: Politie Friesland.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *