Uitslaande brand in horeca gelegenheid.

Appelscha – Maandagavond heeft even voor 19:00 uur een uitslaande brand gewoed in een horeca gelegenheid aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. De brand die in de snackbar was ontstaan greep snel om zich heen. 

Bij aankomst van de brandweer van Appelscha vlogen de vlammen al uit de afzuiger op het dak en zorgde voor veel rookontwikkeling.  Hierop is besloten op te schalen naar middelbrand waardoor ook het korps van Oosterwolde werd gealarmeerd. De brandweer kon middels een hogedruk met schuim de brand in het pand snel blussen.

Via de achterzijde van het pand werd de brand op het dak geblust met een tweede hoge druk. De inzet van het korps van Oosterwolde was hierdoor niet meer nodig. De brand is vermoedelijk ontstaan in de frituurpan of afzuiger.

De snackbar heeft rook en waterschade opgelopen.

Foto’s R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *